Pizza Prima Sibiu - cea mai buna pizza din Sibiu. Am comandat pentru ziua mea o comanda mai mare, insa a fost nevoie sa o livreze la o distanta mai mare de cativa zeci de kilometrii. Initial am fost putin sceptic in acest sens, deoarece am zis ca fiind acest inconvenient e posibil sa fie livrata rece, sau mai stiu eu ce. Insa am fost placut surprins ca la o comanda de cateva zeci de pizza si o distanta de cativa kilometrii buni, comanda sa fie livrata intacta, calda si numai buna de savurat. Comanda respectiva a fost de o diversitate destul de mare, deoarece colegii sunt de diferite varste si diferite gusturi, drept urmare am fost nevoit sa comand mai multe sortimente de pizza.

De ce sustin ca este cea mai buna pizza? Ei bine gustul este incontestabil si o savoare nemaiintalnita ( cel putin asta este parerea mea personala ), dar si promtitudinea livrarii, pretul foarte bun comparativ cu alte pizzerii si faptul ca au acceptat comanda mea sa fie livrata in afara orasului Sibiu la cativa kilometrii m-au facut sa scriu acest articol si sa ii laud. Toto aici trebuie sa subliniez, deoarece ma simt obligat sa fac acest lucru, faptul ca au fost foarte grijulii cu livrarea si predarea, mai ales in situatia de fata in care se regaseste tara noastra referitor la corona virus. Au avut modalitati de plata atat numerar cat si card bancar, iar inainte si dupa livrare, am vazut personal cu ochii mei cum s-a dezinfectat, ba chiar mai mult pana si banii erau bagati intr-un recipient cu dezinfectant sau spirt. Masina cu care a fost livrata pizza , este foarte curata , atat exterior cat si interior dar si husa sau cutia in care au fost introduse pentru ca pizza mea sa fie livrata calda. Tot aici am uitat sa mentionez ca pentru comanda mea am primit cadou si bauturi racoritoare gen o doza de suc la alegere din gama cola sau fanta, ori o sticla de apa minerala sau plata la jumatate, un gest care nu il regasesti la toate pizzeriile din Sibiu, avand in vedere situatia financiara al multor localuri din domeniul horeca. Sosurile au fost deasmenea un punct forte pentru acest local care face livrari de pizza si alte bunatati din meniul lor de pe site, sosuri care mi s-au parut a fi importate din Italia ( personal nu pot confirma sau infirma, insa acest gen de sos l-am putut intalnii in localurile si pizzeriile italiente cand am calatorit in acea regiune ), ceea ce da dovada de seriozitate si ca pun accent serios pe calitatea fiecarei pizza pe care o livreaza la client.

Din cate am observat in momentul de fata vad ca meniul lor a inceput sa se diversifice si in zona de fast food, mai exact catre burgeri dar si catre meniu de aripioare picante sau aripioare crocante. Inca nu am incercat aceaste sortimente, insa de indata de voi avea ocazia, promit sa revin cu pareri si in acest sens si sa va impartasesc parerea si sugestiile mele despre acest local si despre mancarea care o oferta pizza prima Sibiu din localitatea cu aceeas nume.